lördag, augusti 19, 2006

JAILROCK

Idag vaknade man, tva filmaffischer hade ramlat ner och lag over en, men det sankte en inte, ooooh nej. Gick upp, satte pa lite fine tunes, gjorde kaffe, gick och gav Bruschan en puss och spelade klart Fahrenheit (GOD BLESS DET SPELET) och ja, fin start pa dagen. Sen var det in i duschen och sen jaklar vet ni. Vi tog en langpromenad ner till Bondi Beach med fruktsallader och litervis med vatten med oss och satt i sanden och ritade varldskartor och sadar.

Nar vi hade jobbat pa brannan ett tag och skrattat klart at ganget bredvid oss som var tokfulla och brakade, sa gick vi upp till strandpromenaden och shoppade lite billigt krimskrams som armband och ringar, jag kopte nagra zoeta t-shirtar till Wilma osv osv. Myyyycket fint. Som avslut pa den underbara lordagen kakade vi middag pa Doxa, dar man sitter i ett stort hav av myskuddar och dar det jobbade en svensk tjej vi traffat i Kings Cross for typ 1 manad sen. MYCKET FINT.

Jaja nu maste vi hem och pissa. HEJ HEJ

1 Comments:

At 4:28 fm, Anonymous Anonym said...

Det låter som en riktig kalaslördag! Vi har oxå haft en riktigt mysig helg, med nästan hela släkten på Blidö. Överraskningsfest med kräftor, för lilla mig, det du!!!
Men vad vill Dr. Whoami säga med sitt inlägg egentligen????

 

Skicka en kommentar

<< Home