fredag, augusti 04, 2006

CAREER MODE

Fy fan vilket vader det ar idag. Det har sporegnat, blixtrat och askat full on hela morgonen, dagen och eftermiddagen. Det har naturligtvis resulterat i att vi suttit inne och spelat F1 2005 pa playstationet och det ar inte fy skam. Vi ar riktigt sportsliga och vi kor som gudar. Men det var oundvikligt, vi var tvungna att ga ut, for papperet som vi anvander till vara assignments var slut X( Se det blev en vanda till bokaffaren och en snabbfika pa Starbucks. Bruschan drog hem igen till sin karriar inom motorsporten och nu sitter jag har. Tror jag ska ga och spendera mina value vouchers pa Surf, Dive & Ski. Har 20 gratisdollar att gora av med hos dom, vilket ar sweet. Racker val till en nyckelring eller nat.

Ikvall maste vi sitta och foooortsatta pa vara signalkartor. Satan vad jag tjatar om de dar signalkartorna! Men det ar inevitable, for de ar 50% av betyget pa hela Studio Systems modulen, och det ar goddamn svart. Skitsamma, det borjar klarna pa himmelen nu och de ska vara inne pa mandag. Imorgon ska vi ut i faltet och filma The Great Outdoors och pa sondag ar det Lucis och Bruschans joinade Bday Bash. Woho!

Roliga saker med Australien btw,
- De har rodbetor i hamburgarna (wtf?)
- Alla kassorer/kassorskor kallar en honey, darl eller love
- Ingen kan stava till Mikaela
- De tjatar om ABBA overallt tills det bloder ur oronen pa en
- De alskar Caesars Palace
- Det later som star wars nar rodljus slar om till gronljus (ffijoou)
- Ungt folk hatar Jamie Oliver (wtf?)

1 Comments:

At 11:26 em, Anonymous Anonym said...

Hej Gullunge, här har det haglat cm-stora kulor idag. Sa vi far var beskärda dos med oväder oxa. Läser du dina mail ibland? När har du lov i oktober????

 

Skicka en kommentar

<< Home