torsdag, juli 27, 2006

HAHA

Det ar bra Mickan, sta upp for varan ratt att gnalla! Ja som ni fattar ar det inte bara det PRAKTISKA som ar jobbigt. Det ar javla jobbigt (men ganska spannande) att veta allt om knappar och sladdar, signaler, differenser och system, men det racker inte. Vi maste veta VARFOR ocksa och hur det blir sa. Typ,



Och det kan bli lite jobbigt, eftersom det som galler for digitalt galler i helvete heller for analogt, det som galler for PAL galler inte for NTSC eller SECAM, det som galler for component (pro) galler inte for composite (consumer) osv osv osv. Sa allting maste laras tva ganger pa tva satt. Kan ni fatta nu varfor vi ar trotta i huvudet? :( Men men! Shit happens och det ar ganska roligt anda. Varan larare belonar oss efter varje timma vi orkar halla oss fokuserade pa infinite levels, CCD och IEEE med att kolla pa making of-dokumentarer. Sa vi overlever.

Imorgon fyller Bruschan (engelsmannen i varan klass kan inte saga R ordentligt, sa de later som en hast som frustar istallet, haha, fladdrar med lapparna hahaha) ar och jag har kopt litet somesing somesing till henne, men jag kan inte skriva vad, eftersom hon lar hinna lasa. Sen firas det ordenligt pa hennes och Lucis enade Bday bash nasta sondag. Blir sweet.

Nu ska jag nog ga hem och borja rita pa slutversionen av varan senaste assignment. Designa en floor plan for en 30x50 m studio facility. Ska bli roligt att dra sladdar och planera AC. Mmmmh.