måndag, juni 26, 2006

SO FRESH IT HURTS

Jajjemen nu ar det bara glidartid har nere. Allt ar liksom fixat och vi hanger mest med nagra svenskar och lite roliga engelsman. Igar var vi och kollade Eng-Ecu pa Empire med Cissi, Tilde och Martin, och det var en javla trakig match. Men Mickan hittade en tjej som hette Amy som hon gick ut med, sa jag fick ga hem sjalv med en kopp cappucino X( Haha fast jag gick upp en stund pa taket och snackade skit med grannarna.

Idag har vi fixat laundry och kakat kinamat med Martin. Och ikvall smaller det meine freundes, Aus-Ita! Vi planerar att dra ner till Circular Quay och kolla pa matchen pa gigantisk storbilds-tv med alla galna aussies. Det blir sweet!

Haha vi traffade en annan svensk som bott har i Australien ett javla tag, och satan i gatan vad hog han var. KONSTANT. Vi traffar pa honom ute pa stan lite da och da, och aven pa varat hostel (som vi snart slipper! IHIHIHI) och han tar exctasy och bira tamefan hela tiden, hur sunkig kille som helst. Jag vill bara saga till mamma och pappa, om ni nagonsin skulle ens fa for er att vi provar droger har nere, DO NOT WORRY! Man ser alldeles for manga skrackexempel for att man ens ska bli nyfiken. Pa taket pa Funk House, Roof Top Garden, sa sitter det jamt folk med en joint och en bok. Laser och roker pa. Wtf? De rullar en joppe direkt efter frukost. WTF? Hahah pundhuvuden. Ratt sa tragiskt

Imorgon blir det till att dra ut med farjor och kolla Sydney fran havet! En whale safari skulle ocksa sitta riktigt fint..