fredag, juni 23, 2006

FINE WINE

Ja, mina vanner. Det ar sannerligen coolt att bo i Sydney. Igar joinade vi resten av de boende pa Funk House till The Empire och tog en ol och socialiserade med tyskar och engelsman. Sen drog vi tillbaka till hostlet, traffade pa Martin, en 28-arig svensk som tillsammans med oss gick for forsta gangen i vara liv till en valdigt trevlig strippklubb.

Nu ska inte mamma och pappa som laser detta bli oroliga for att vi lever varldens jakla pundarliv har nere inte. Det gick lugnt till och alla var fantastiskt trevliga. Vi traffade t.o.m tva jattesota svenska tjejer dar inne som vi bytte nummer med och som ska vara med pa midsommar. Hahahaha det var faktiskt mest roliga tjejer i varan alder dar inne, coolt boho-kladda och himla relaxed. Katie och Abby var tva till, locals, de insisterade pa att ga till en till och det gjorde vi. Men det var inte fresh och vi gick ganska snabbt darifran..

Pa forsta stallet sa passade vi dock pa att socialisera lite med stripporna ocksa, snacka lite med dom och sadar. Och hahaha, det ar liksom seriosa tjejer som pluggar medicin, och som bara extrajobbar lite. Pa "Pleasure Chest" liksom. Vi forklarade att "OMAGAD!! That's NOT common in Sweden you know! OMG!" Hahahah.

Men vi roar oss inte bara ska ni veta. Idag har vi fixat nya enrolment papers och med dem samt varat pass ska vi oppna ett bank-konto. Vuxenpoangen ellen.

Jag tror inte ni fattar vilken omstallning det ar att vara har. Det ar sa sjukt mycket softare har an hemma, och inte for att alla roker pa, utan for att pa varat nya stammisfik jobbar bara transvestiter och de ar hur gulliga som helst. Bara en san grej. Och i alla affarer kan man stanna och borja prata med alla. Men pa hostlets Roof Top Garden sitter det just nu (klockan 10:37) sitter just nu ett par engelsman och dricker vin i mangder och har gjort det sen igar. Oavbrutet. Fine wine

--------------------------------------------------------------

Halla allihopa everybody, Mikaela har nu. Jag vill ju ocksa blogga haaalla! Ja, gardagen va sannerligen once in a lifetime. Aldrig tidigare har jag satt min fot pa en stripklubb. De ar verkligen som i filmer, lite dampad musik, porrbelysning, nagra avkladda tjejer runt palar.. ja, alla som nagonsin har spelat ett gangster-dataspel vet vad man snackar om. Exakt sa va det. Den forsta va riktigt trevlig. Jag, Abby och Katie (nyfunna vanner, introducerades till snus haha) satte oss langst fram vid "scenen" och skulle borja dricksa sadar som man gor i troslinningen, haha. "We have never been to a stripclub.." "Thats allright girls, just put some money in my bra, and we'll go from there, okay?" Haha. Ratt som det va gled man langre och langre ner i stolen eftersom man hade ett par pattar rakt upp i ansiktet.. haha. Skitkul.

Det andra stallet va bara osmakligt. Dar drog stripporna upp random manniskor i publiken och hade porrigt sex med dem pa scenen. Det va ganska snuskigt, sa da drog vi med Martin och fyllekaka pa Donken.

Det pinsamaste pa hela kvallen va pa det andra stallet (snuskstallet) da en tjej ar i full gang med en redig stripshow och jag lutar mej fram till Abby och sager: She looks like a.. (da stangs plotsligt musiken av och allt som hors i hela lokalen ar jag som skriker) .. TRANSVESTIT! Tjejen pa scenen blev skitsur.. hon dansade vidare med mord i blicken, haha.

Nu har vi massa biz to get down to, puss puss //Mikaela.