lördag, november 04, 2006

NEW TIMES

Nu nar jag och Bruschan inte ska bo ihop langre sa ar det svart att rapportera for bada tva, sa jag bestamde mig for att bygga en egen blogg. Dar ska det gaggas, tjatas och ljugas! GO CHECK

http://sandraburman.blogspot.com/

fredag, november 03, 2006

PEET-STOP

Nu har jag skaffat lagenhet pa George St mitt inne i stan, och dar ska jag bo tills mamma och pappa kommer och slapar hem mig i haret haha. Den ar jeeeteeefin! 29e vaningen med balkong (pappa bli inte orolig, jattehogt staket, ska INTE ramla ner eller ens luta mig ut), diskmaskin (praise the lord), tvattmaskin och tumlare, king size bed, skitstora garderober och skojig telefon. Nar nan vill halsa pa mig maste de ga till le concergie och be om att fa ringa upp till mig och jag maste godkanna deras entrance hahahahahahahahahah! MAKT!

Bruschan ska bo kvar i nuvarande lagenhet tills hon hittar nagot hon ar nojd med. Och ja, hon ska stanna. Om ni tycker att vi ar omstandiga, sa har ni helt ratt. Men nu verkar det iaf deal och klart.

Och BALLA BALLA snart kommer sostra mi Erika ner! Hur roligt som helst! Hon har salt sin bil och ska ta pengarna och leva loppen har nere med mig :D Eller ja, hon salde ju inte bilen i det syftet, men anda! Som storstadskid behover man ingen bil. Men iaf, skit i bilen, jag langtar som bara tusan iaf. Hade varit fint om sostra mi Carro kunde komma ocksa, men har man en liten knodd sa har man, och vore ja mamma skulle jag inte vara sa javla pigg pa att ta med mig en liten bebis pa ett plan i 30 timmar. Men eftersom Erika inte klamt ut nagra kids an kan hon komma och parta med mig tills solen gar upp och ner igen!

Men det basta ska bli att komma hem over jul och bara vara med alla igen. Alla galningar pa en och samma platsd - Falkholmsgrand! Herregud, kan bara bli succe. Och fa hanga med Johan och Erik och alla. Forutom Robban som ar i Thailand :C Helt bisarrt otur. Men om jag tanker pa det blir jag bara ledsen, sa jag forsoker att inte. Sa mkt det gar iaf