torsdag, september 21, 2006

BABADJI!

Det ar sa javla varmt har nu. Sommaren ar pa intag och det borjar krypa upp mot 25-30 grader om dagarna. Och vi sliter och har oss i skolan.. Efter idag ar det dock helg. Fast maste till skolan och lamna in lite uppgifter imorgon anyway.

Hander inte sa mycket annars faktiskt. Tyvarr. Kande bara att jag var tvungen att konfirmera att jag lever.
HIPP HIPP!

söndag, september 17, 2006

CHERRYTREE AND THE OAK

Long time no see meine freundes.

Idag ar det en helt fantastiskt fin dag sa det ar jeansshortsen pa och ut pa stan. Jag blir alltid lika fortvivlad nar jag inser att stallet som gor mitt favoritkaffe ar stangda pa sondagar. Det ar de varje sondag, men jag kommer aldrig ihag det sa det slutar med ett totalt heartbreak varje gang. Men men! Det blev en watermelon crush fran Boost istallet, om ni nu ville veta hur dramatiken slutade.

Igar hyrde vi lojliga filmer och forsta sasongen av Michael Moores The Awful Truth. Filmerna var underhallande men Michael Moore var annu mer underhallande. Mycket obscen och makaber manniska, men av goda skal. Tim i varan klass hade partay igar, men vi pallade inte. Man skulle kla ut sig och grejer och sa bor han miles away, sa vi la ner den iden. Idag blir det nog ner pa stranden och strolla runt, det ar grejer det.

Snart kommer mamma och pappa ner! WOHO! Kommer blir schmutt! Men att bero pa schmutt nu maste jag springa. Appointments appointments!

måndag, september 11, 2006

SF MSC 4 WDC 06

Det borjade med att jag foll pa kna framfor tv:n och kysste golvet nar Alonso brot pga engine failure, det slutade med att jag satt i soffan och grat lite under presskonferensen. Planerade en storartad tribute till Schumi, men folk fattar inte och de flesta tycker bara jag ar lojlig, sa jag orkar inte. Nu har han iaf meddelat att han slutar efter sasongen och jag ar tom.

<3



lördag, september 09, 2006

HEAPS. HEAPS..

Oj oj oj natten till forrgar var det utegangsforbud i Sydney for att det var monsunregn och sjukt starka vindar. De som inte lyssnade pa det finns nu med pa minneslistor lite har och var. Det ar typ rensning har i Australien eller nat, folk dor hela tiden. Nagra hade blast ner i havet vid Circular Quay, nagra hade bestamt sig for att simma under utegangsforbudet och drunknade nere vid Bondi Beach, racinglegenden Brock dog efter att ha krockat med ett trad under ett lopp och sa Steve Irwin. Centralstationerna ar oversvammade och affarerna stanger for att vattnet inte ska kunna komma in. OVADER!


Annars pa agendan.. var hos min kara Stuart igar och gjorde slingor, for forsta ganden i mitt liv. Efter ett par timmars tjafs huruvuda Whitney Houston och Lindsay Lohan ar lovable eller inte, lite foils och klagande over Surry Hills var jag fin i haret och gick hem till Bruschan dar det vankades CSI-marathon. Idag ar det spray tan som galler. Haha eftersom Australien inte har nagot ozonlager ar det ju inte sa valdigt roande att sola. Har provat, men fick solutslag och lite sting, sa jag har dumpat den iden nu.

Pa onsdag ar det gig med forstaars-eleverna som gar performance pa JMC, och vi verkar bli ett stort gang som ska dra dit. Och har ar det inget javla Huset i Huddinge som galler inte, har ar det Broadway Bar mitt i city oh la la. Det blir fina grejer, och det ska mig bli ett noje att se Brody pa scen.

Och pa sooondag ar det Monza.. mamma och pappa ar redan pa plats i Italien. De ska mysa live. Pitwalk och helikoptrar. Aaaaahh jag ar sa.. GLAD for deras skull. och AVUNDSJUK for min skull. Herregud.

söndag, september 03, 2006

IN PURE HORRRROR

Igarkvall holl jag precis pa att somna. Och da slog det mig, nagot jag egentligen haft i bakhuvudet lange, men som inte riktigt slagit till och blivit sanning i mitt stackars lilla huvud. SCHUMACHER SLUTAR NOG EFTER DENNA SASONG! :O Nar jag och Bruschan drar till Melbournes GP nasta ar, kommer jag vara dar utan min kara Micke? Kommer han valla runt i de gronskande bergen i Schweiz med sin fru och sina sma barn medan jag sitter pa en cementbank och saknar honom nagot sa fortvivlat i Melbournes stekande hetta?! AR DETTA SLUTET? Nu nar Briatore erkant att han inte kan lura till sig Kimi och McLaren mer eller mindre redan erkant att han inte ska kora for dom, da star det ju ganska klart att han ska till Ferrari. Och eftersom Massa inte visar nagot tecken pa att de inte kommer forlanga hans kontrakt, sa betyder det att Schumi ar OUT! OUT OUT OUT! HAN BLIR PENSIONAR! Var ar min pappa nar jag behover hans trygga famn som mest :( Ok ok fine det ar val pa tiden att han lagger av, men anda..

Ok, nu blev det dar mycket langre an vad jag egentligen far skriva om F1 i denna blogg, men eftersom Bruschan softly but slow borjar fastna for F1 sa tanjer jag lite pa granserna.

Men ska rapportera lite i ovrigt. Igar var det 30 grader har down under och vi tog varat pick och pack och gick ner till stranden. Jag kom pa en fantastisk ide for en kortfilm, vi hade langa utlagg om hajar och korkade surfare och vi sankte nagra Coronas pa Lamrock innan vi tog en overfull buss hem och hyrde Kill Bill vol 1 & 2. Idag ar det molnigt och vi ar mest ute och lallar. Nasta vecka borjar vi ny modul - lighting! Mycket komplicerat och full on, men det far man sta ut med.

Har lite personal business ocksa,
Mamma: Tack for alla fina bilder, skicka meeeer!
Krikon: NAR KOMMER BREVET?
Caroline: Kan inte du ocksa skicka brev och foton? Jag vill ha fran alla :) Och forresten, mitt paket med brev och fina grejer till er och Wilma skickar jag hem med mamma istallet, jag har gett upp och forsoka skicka grejer pa posten.
Johan: Hur gar det med filmen?

Som ni kanske fattar ar det alldeles for hutlost dyrt att ringa..

Det e over nuuu, men jag kommer ihag alla dagar med dig
Det e ooover nuuuuuu..

fredag, september 01, 2006

SIDA UPP OCH SIDA NER

First off, GRATTIS MASSA (ok lite sent men wtf).
Second off, ja mamma sag bilderna, de ar utskrivna och sitter uppe bredvid min sang :D

Oooj vilken vecka. Vi har spelat in mitt manus "In Germany we say Auf Wiedersehen" och det gick bra om det inte vore for nagra riktiga wankers.. jag tanker inte namna nagra namn, for namn ar universiellt och kan forstas av dem nar de stalkar varan blogg. Hur som helst, regissoren gjorde inte sitt jobb och jag blev sa trott att jag inte ens kunde vara on set. Och sen var jag den som skulle klippa ihop the mess, med reflektioner av boom mikrofonen, clappern, d.o.p'n och producenten i fonstren, fel vinklar etc etc. Haha det var lite knivigt men det gick bra efter jag spegelvande 50 % av scenerna och mixtrat med ljudet i ett par timmar. De enda som gjorde fantastic job var Luci och Morgan som skadisar, Bruschan som continuity (jag blev fett imponderad) och Ji Bin som loggare haha! Oh well nu ar det over.

Och idag har jag agerat i andra ars-eleverna kortfilm tillsammans med en riktig skadis och det var, haha, roligt. Manuset ar helt otroligt daligt, men tack vare den skojiga asiaten som ska spela The Superhero Dash sa blir det nog ganska.. haha.. roande. Pa mandag och onsdag ska vi spela in resten. Sweeet.

Och nu ar min lagenhet sald.. skont, men lite sorgligt. Den lagenheten var helt underbar. Nu ar det borta.. inte for att jag hade sa mkt nytta av den har, men anda. Walla, det loser sig.

Nu ska jag hem och svida om, sen ar det beachen som galler. Nastan 30 grader idag, WAAALLAA!