torsdag, juni 29, 2006

hush puppy

Soft garkvall med hangout i varat rum, frisorsalong pa taket da en full Paul skulle gora mohawk pa en stackare, vi besokte Risque och kollade underliga sexleksaker (uppblasbara lamm?! Vem gillar?) och sen to bed. Idag ar det en stralande dag och det lutar at en farjetur fran Circular.. kolla in Sydney fran havet.

Saker och ting ar lite turbulent hemma och det kanns sadar att inte kunna vara hos mamma och pappa. Och vidvinkel ska fa spread i SvD! Det kanns ocksa lite surt att inte vara hemma till. Lova att ni scannar eller skickar!

Jag har ont i magen av all cappuccino :(

onsdag, juni 28, 2006

JAWS

Igar var en ganska sa spannande kvall. Borjade med gratis ol fran hostlet pa World bar dar de hade livesamba och vi spelade lite pa gamblingmaskinerna. Sen lamnade vi vara kara hostelgrannar och drog till The Gaff dar vi aldrig varit forut. Naturligtvis var det folk fran varat hostel dar ocksa, och plotsligt blev det Wet T-shirt competition pa scenen och de spelade Abba och Gloria Gaynor. Haha det var riktigt sunkigt. Vi motte nagra outback killar som var i stan for forsta gangen i hela deras liv och de var garanterat jattegay. Hahaha hur roliga som helst och nar vi skulle ga blev det varldens kramkalas. The Gaff var liksom ingen hit, sa vi drog till Empire for att kolla matchen.

Val dar motte vi krakan, norska bruden och nagra till, innan vi belatna over Brasiliens vantade vinst gick hem. Det ar LYX att bo granne med Empire.

Idag daremot! Idag har varit en helt FANTASTIC dag! Sov ut till klockan tva, avnjot frulle pa taket i solen och begav oss sen mot Darling Harbour. Dar ligger namligen Sydney Aquarium, och det ar aven dar som Hitta Nemo ska utspela sig. Anyhow, hela hamnen var helt sjukt snygg och cool. Och javlar i min lilla lada, Sydney Aquarium ar bland det finaste jag varit pa. Skansenakvariet och Aquaria kan skita ner sig! Stoooora hajar som man tittade pa i sma undervattenstunnlar, samma sak med salpoolen och hur manga coola fiskar och diverse vattendjur (platypus, hahaha!) som helst. Allting var skitfint gjort och le grand finale var den storsta inomhusbassangen jag sett dar det levde alla sorts fiskar, hajar, alar, rockor, krabbor och on and on tillsammans. AMAZING, dit ska vi ga nar ni kommer ner mina vanner! Och i shoppen kopte jag en stor, sweet koala. Den dopte jag till Niklas X)

Sen efter lite lightshopping och italiensk middag nere i Circular Quay sitter vi har, pa varat kara internetcafe och Mickan laddar upp bilder till photobucket..

Och till sist, Robban, du skulle fa krupp i den har staden. Var man an vander huvudet inne i city star det en klase japanbrudar i matchande skoluniformer. Korta kjolar, sota tofsar och knastrumpor. Som hamtat ut mangaporrens varld. Varje gang jag ser dem tanker jag pa dig <3



OBS: http://s75.photobucket.com/albums/i307/skickahemdom

tisdag, juni 27, 2006

RIDE FROM HELL

Ja javlar mina vanner. Det har hant mycket sedan yours truly skrev nat sist. Till att borja med sa sa jag ju att "nu jaklar ska vi bara softa, ingen mer fest" osv osv, det slutade anda med att jag, Martin & Paul stod pa dansgolvet och skakade booties till "Love Generation". Gled hem (over gatan) vid fem pa morgonen och var tvungen att slapa mig upp tidigt da jag och Mickan hade dejt med en svensk som ska ga samma kurs som oss pa JMC. Vi slapade med oss Martin ocksa, eftersom han ar dorrvakt och kan sla ner om det skulle visa sig vara en ful liten jakel.



Det visade sig vara en kille i cowboyboots och jattelangt har som vagrade prata svenska, utan konverserade med oss pa engelska. Mycket weird och egendomligt, men fine. Vi gick till Sydney Tower och tog hissen upp, 305 meter rakt upp i himlen, och fick den vackraste utsikten man nagonsin skadat. Hissfarden dit upp var dock helt sjukt laskig. Jatteliten hiss som sviktade och hade ojamnt tempo, 305 meter upp i luften!!! AAAAAHHH jag var helt skakis och gratfardig nar vi var uppe. Efterat akte vi ner och gick pa OzTrek, hahaha. Man satt i hydrauliska stolar och "akte virtuellt genom Australien" hahahaha. Piratskepp, krokodiler, Ayers rock och in the outback. Och man bara slungades fram och tillbaka i stolarna haha det var helt sjukt. Men ganska roligt

Sen skildes vi fran cowboysbootsen och gick och letade matstalle. Det ar det fantastiskt daligt om i den har stan. Mest bara kebab, cafemat och McDonalds. Jaja vi fick en stek med gronsaker till slut.

Ikvall vankas det Empire som vanligt, fotboll (Ghana - Brazil) och Mickans tjej Amy kommer dit direkt efter Coldplaykonserten och gav stranga order om att hon ville ha Mickan dar nar hon kom dit. Hahah Mickan ar sa javla hett meat har nere! ON FAIAH! Sjalv saknar jag Niklas och haller mig klanderfritt i skinnet X)

Boogie Woogie och puss pa er alla.

måndag, juni 26, 2006

SO FRESH IT HURTS

Jajjemen nu ar det bara glidartid har nere. Allt ar liksom fixat och vi hanger mest med nagra svenskar och lite roliga engelsman. Igar var vi och kollade Eng-Ecu pa Empire med Cissi, Tilde och Martin, och det var en javla trakig match. Men Mickan hittade en tjej som hette Amy som hon gick ut med, sa jag fick ga hem sjalv med en kopp cappucino X( Haha fast jag gick upp en stund pa taket och snackade skit med grannarna.

Idag har vi fixat laundry och kakat kinamat med Martin. Och ikvall smaller det meine freundes, Aus-Ita! Vi planerar att dra ner till Circular Quay och kolla pa matchen pa gigantisk storbilds-tv med alla galna aussies. Det blir sweet!

Haha vi traffade en annan svensk som bott har i Australien ett javla tag, och satan i gatan vad hog han var. KONSTANT. Vi traffar pa honom ute pa stan lite da och da, och aven pa varat hostel (som vi snart slipper! IHIHIHI) och han tar exctasy och bira tamefan hela tiden, hur sunkig kille som helst. Jag vill bara saga till mamma och pappa, om ni nagonsin skulle ens fa for er att vi provar droger har nere, DO NOT WORRY! Man ser alldeles for manga skrackexempel for att man ens ska bli nyfiken. Pa taket pa Funk House, Roof Top Garden, sa sitter det jamt folk med en joint och en bok. Laser och roker pa. Wtf? De rullar en joppe direkt efter frukost. WTF? Hahah pundhuvuden. Ratt sa tragiskt

Imorgon blir det till att dra ut med farjor och kolla Sydney fran havet! En whale safari skulle ocksa sitta riktigt fint..

lördag, juni 24, 2006

AMAGAD!

NU GOTTFOLK! NU NI. VI HAR EN LAGENHET! Varsta justa apartment! Ligger i Bondi Junction, tre stationer fran centralen och skolan, tva stationer fran vara alsklingskvarter och 10 minuter till beachen.. hehehehhehehe. Ligger i sjukt mysiga kvarter! Kanns lite LA och Medis pa samma gang, javligt sweet.

Det ar en etta med F R E S H kitchen (schackrutigt golv MWAHA!) och skitsnygg toalett. Vi ska gora det till det ultimata hangoutet. Man blir lite stord i huvudet av all engelska och man tappar lite ord var och har, men jaja. Ni fattar. Vi flyttar hur som helst in om en vecka tops, kanske tidigare.

HOHOHO nu ska vi hem till Funk House och ta lite bira och peppa infor matchen om tolv timmar. "HEY-YA SWEDEN!"

THAT'S COOL, MATE

Jajjemen saker och ting gar framat. Igar oppnade vi bank konton och idag ska vi ga pa tva husvisningar. Vi ar aven on top of David och Dianes lista over potentiella hyresgaster i deras fantastiska hus tva kvarter fran skolan. Sa allting ser riktigt ljust ut, nu maste vi bara halla oss i skinnet och visa oss trovardiga for hyresvardarna..

Annars sa oppnade vi hyrfilmskonto igar och kollade horrormovies istallet for att ga ut. Det rande runt folk runt varat rum hela tiden "can we watch movies with you?" "wanna go out and get a drink?" Samma svar hela tiden. "Njaa hmm no". Men nagra justa javlar har man allt traffat pa! Paul och Adam ar ena riktiga glidare som jobbar och bor permanent pa hotellet, och forser oss med justa dvd-filmer.

Na nu ska vi ge oss ivag. Hoppas alla hade en bra midsommar hemma och sa HEJA SWEDEN IKVALL (kl 05:00 gar matchen har.. hm)! Alla pa hostlet hejar pa Sverige for varan skull. Hehe
MWA!

fredag, juni 23, 2006

FINE WINE

Ja, mina vanner. Det ar sannerligen coolt att bo i Sydney. Igar joinade vi resten av de boende pa Funk House till The Empire och tog en ol och socialiserade med tyskar och engelsman. Sen drog vi tillbaka till hostlet, traffade pa Martin, en 28-arig svensk som tillsammans med oss gick for forsta gangen i vara liv till en valdigt trevlig strippklubb.

Nu ska inte mamma och pappa som laser detta bli oroliga for att vi lever varldens jakla pundarliv har nere inte. Det gick lugnt till och alla var fantastiskt trevliga. Vi traffade t.o.m tva jattesota svenska tjejer dar inne som vi bytte nummer med och som ska vara med pa midsommar. Hahahaha det var faktiskt mest roliga tjejer i varan alder dar inne, coolt boho-kladda och himla relaxed. Katie och Abby var tva till, locals, de insisterade pa att ga till en till och det gjorde vi. Men det var inte fresh och vi gick ganska snabbt darifran..

Pa forsta stallet sa passade vi dock pa att socialisera lite med stripporna ocksa, snacka lite med dom och sadar. Och hahaha, det ar liksom seriosa tjejer som pluggar medicin, och som bara extrajobbar lite. Pa "Pleasure Chest" liksom. Vi forklarade att "OMAGAD!! That's NOT common in Sweden you know! OMG!" Hahahah.

Men vi roar oss inte bara ska ni veta. Idag har vi fixat nya enrolment papers och med dem samt varat pass ska vi oppna ett bank-konto. Vuxenpoangen ellen.

Jag tror inte ni fattar vilken omstallning det ar att vara har. Det ar sa sjukt mycket softare har an hemma, och inte for att alla roker pa, utan for att pa varat nya stammisfik jobbar bara transvestiter och de ar hur gulliga som helst. Bara en san grej. Och i alla affarer kan man stanna och borja prata med alla. Men pa hostlets Roof Top Garden sitter det just nu (klockan 10:37) sitter just nu ett par engelsman och dricker vin i mangder och har gjort det sen igar. Oavbrutet. Fine wine

--------------------------------------------------------------

Halla allihopa everybody, Mikaela har nu. Jag vill ju ocksa blogga haaalla! Ja, gardagen va sannerligen once in a lifetime. Aldrig tidigare har jag satt min fot pa en stripklubb. De ar verkligen som i filmer, lite dampad musik, porrbelysning, nagra avkladda tjejer runt palar.. ja, alla som nagonsin har spelat ett gangster-dataspel vet vad man snackar om. Exakt sa va det. Den forsta va riktigt trevlig. Jag, Abby och Katie (nyfunna vanner, introducerades till snus haha) satte oss langst fram vid "scenen" och skulle borja dricksa sadar som man gor i troslinningen, haha. "We have never been to a stripclub.." "Thats allright girls, just put some money in my bra, and we'll go from there, okay?" Haha. Ratt som det va gled man langre och langre ner i stolen eftersom man hade ett par pattar rakt upp i ansiktet.. haha. Skitkul.

Det andra stallet va bara osmakligt. Dar drog stripporna upp random manniskor i publiken och hade porrigt sex med dem pa scenen. Det va ganska snuskigt, sa da drog vi med Martin och fyllekaka pa Donken.

Det pinsamaste pa hela kvallen va pa det andra stallet (snuskstallet) da en tjej ar i full gang med en redig stripshow och jag lutar mej fram till Abby och sager: She looks like a.. (da stangs plotsligt musiken av och allt som hors i hela lokalen ar jag som skriker) .. TRANSVESTIT! Tjejen pa scenen blev skitsur.. hon dansade vidare med mord i blicken, haha.

Nu har vi massa biz to get down to, puss puss //Mikaela.

onsdag, juni 21, 2006

BRUSSCHAAAAN!

Var ska man ens borja?

Flygresan gick som smort och vi var alldeles for trotta av vara pangpiller Hoggar Night for att ens bry oss om att kaptenen i Wien ropar ut att vi inte kan lyfta for att det ar fel pa planet. "Jajajaja" sa vi och somnade. Fran Vienna (vidrig flygplats!) bar det av till Kuala Lumpur dar det kryllade av sota sma malaysianer och Mickan var roksugen som fan men det blev inget av det. Darifran gick det fint till Sydney, dar vi nu sitter. Tva kvarter fran varat fantastiska hostel FUNK HOUSE (bilder kommer..), och Sydney ar verkligen the shit. Vi blev karantansprayade pa planet ocksa. Flygvardinnorna sprang runt med desinfektionsspray i allas face, hahaha.

Just nu sporegnar det och det ar 15 grader, men Darlinghurst ar hur fint som helst. New York och Soders hojder pa en och samma gang. Vi ar valbehallna och inte ens trotta, och planerar att kopa lite bira och skit och kolla reprisen pa Swe-Eng matchen pa rummet. Eller sa tar vi en ol ute och checkar stamningen. Eller varfor inte bara springa runt och ropa svenska konsord?! Mojligheterna vet inget slut haha.

Vi saknar er litegrann dock..

tisdag, juni 20, 2006

FOR YOU I WILL


Idag och ikväll har nog varit bland de jobbigaste nätterna i hela mitt liv. Det finns några dödsfall som toppar listan, men jävlar i min lilla låda, det här är inte långt efter.
Jag vill egentligen åka till Sydney så jävla mycket och gå JMC och bara have the time of my life, men just nu känner jag mig så jävla tom. Det känns som jag är ensam kvar på jorden och att jag sabbat grejer som jag vet kunnat bli något fantastiskt. Jag känner mig bara dum och tom

Om trekvart kommer Mickan & Åse och hämtar upp mig och jag har världens vidrigaste flygresa framför mig. Jag kommer sakna alla så jävla mycket att det står mig upp i halsen och förlåt Niklas för att jag åker, men jag kommer hem igen. Snart. Ganska iaf.

Hoppas verkligen att Mickan kan muntra upp mig på Arlanda, annars vänder jag fan hem igen.

söndag, juni 11, 2006


OJSAN HOPPSAN.
DET SKA BLI ROLIGT
ATT MÖTA ETT LAG SOM
INTE ÄR RANKAT I BOTTEN.
SKA VI SE HUR MÅNGA
BOLLAR VI SÄTTER DÅ,
GRABBAR.

fredag, juni 09, 2006

FINE, VERY WELL THEN

Igår softade jag hos Mickan och vi dansade aerobics till Eric Prydz. Föreställ er två pinglor i otvättat hår, en varsin garre i mungipan och på balkongen framför ålderdomshemmet skaka av sig alla överflödiga kalorier likt en rabiessmittad hund. Crazy, och mycket smakfullt. Kan ju tillägga att detta inte gjordes allvarligt, om ni nu trodde det.

Sen kom Ricky Martin - La copa de la vida på, och y'all know me! I GO CRAZY! Underbar låt. Piggar upp en när som helst. Och sen tittade vi på Titanic och det var sjukt mycket bättre än när jag för första och sista gången, prior to today, såg den 1997. Då tyckte jag den var skitdålig och tråkig och fattade inte alls varför alla gapade om att Leo diCaprio var het. Idag såg jag storheten. Vilket mästerverk! Extramaterialet var dock ännu bättre. Fan nästan hela filmen är ju gjord på riktigt, typ 10% av skiten är gjort digitalt. Det var en jävla stor båt de byggde, en jävla stor bassäng och mycket hydrauliska kranar som lutade en kilometerlång båt må jag säga. Blev mäkta imponderad. Och Leo diCaprio, vilket fynd! (Kate Winslet, för Mickis del)

Nu väntar en natt med Titanics soundtrack, ångestkänslor för att jag inte kunde rädda Jack och för att jag frös så.. I'm so cold, Jack..


onsdag, juni 07, 2006

YOU SHOULD BE STRONGER..

CSN är klart, de har beviljat oss alla stålar vi ville ha, visum är klart, flygbiljetterna är bokade (Sthlm - Vienna - Kuala Lumpur - Sydney) och det är bara 14 dagar kvar. FJORTON dagar. Sen flyr vi landet och kommer inte hem på två år.

Det är nästan så man får panik. Och Mickan och jag konstaterade igårkväll att gud i helvete vilken satans jävla skitflygresa det kommer bli.
Sthlm - Vienna = 2 ½ timme
Vienna - Kuala Lumpur = 11 timmar
Kuala Lumpur - Sydney = 8 timmar

= 21 ½ hrs up in the frickin air..





söndag, juni 04, 2006

OH WELLA WOKE UP 2NIGHT

Liten snabb recap samt inblick i snar framtid;

- Jag har kollat igenom hela s3 av One Tree Hill (folk dör som flugor i den serien, självmord, skottlossningar, bilkraschar och bränder, total underhållning!)
- Mickan har blivit rånad och nerslagen på tunnelbanan (inte lika underhållande)
- Jag har haft heta drömmar om Mickans arbetskollega (som jag aldrig träffat)
- Mickan lagade världens godaste lunch idag (big shout-out)
- Ikväll ska vi och fira Johan som fyller 21 <3 <3
- Vi har med oss tequila, pinga, jäger och bacardi. HELKVÄLL LADIES!

Och eftersom Mickan blev rånad har hon ingen mobil, så jag föreslår att alla era ärenden går via mig. Hihihihhihi

lördag, juni 03, 2006

För nostalgins skull..




torsdag, juni 01, 2006

THESE WALLS

Ja vad ska man säga om polisens våldtäkt på piratbyrån/tpb? Herregudars. Har de inte lärt sig att inte lyssna på antipiratbyrån? Har de inte lärt sig att de kommer falla platt och göra bort sig?

Anywho, skriv under and be a good citizen
http://freeAPB.2u.se/

WHOSE HOUSE? RUNS' HOUSE!



Ett hett tips till allihopa everybody, se In Her Shoes! Vi lät oss luras att tro att det var en lättsam fjortisromantisk komedi, men det visade sig vara en jävla bra film. En JÄVLA bra film. Vi har aldrig hatat en rollkaraktär å djupt som Maggie (Cameron Diaz), och vi har aldrig älskat en rollkaraktär så innerligt som Maggie heller. Känslospektrum utan dess like

Nu är det bingen som gäller. Men AH, höll på att glömma, vi såg Sorority Boys också.. HAHAHAHAHAHHAA. "You scared old Roberta!"