fredag, oktober 20, 2006

SHE'S A SUPAFREAK

Katter och kanoner nu ar det holidays! Mamma och pappa har lamnat landet och det var sannerligen roligt att ha de gamla skojarna pa besok! Mycket god mat, mycket promenerande, lite hadi raj raj, lite cruising, lite shopping och mycket skoj. De bodde tolv vaningar upp mitt i Chinatown haha, dar det ar som mest livat i hela Sydney. Men ar man party people, ska man bo dar det ar party!

Vi har klarat av forsta terminen i skolan! Nu ar det en veckas lov och sen paborjar vi nasta. Haller i skrivande stund pa att renskriva lite paper edits och grejer som maste in nu pa lovet, och sa kollar jag pa lagenheter. Det ar valdigt trangt i varan lilla studio, och jag som ar van vid 80 kvm for mig sjalv haller pa att go nuts X) Men det loser sig alla tiders.

Igarkvall var jag och gymmade och sen kom Bruschan till Westfield (gallerian dar bade bio, shopping och gymmet ligger halla) och vi gick och sag Little Miss Sunshine..


HAHA det var bland det basta jag sett pa lange! GA OCH SE. Vi satt och vred oss i biostolarna av skratt. Helt fantastiskt manus och skadespeleri. Nar tonarssonen, som inte sagt ett ord pa 9 manader och tanker vara tyst tills han kommit in pa flygskolan och blivit jetpilot, far reda pa att han ar fargblind och inte far flyga.. SKADESPELERI! Och nar lilltjejen ska stalla upp i skonhetstavling med dansen hennes farfar (heroinsnortande bad boy) har lart henne.. HAHAHAHAHAHAHA. Ga och se helt enkelt.

Annars har det val inte hant sa mycket. Var ute med Luci och Jimmy i onsdags, var pa kinesfestival och kakade nudlar och shottade tabasco pa World Bar. Det ar fint med holidays. Och jag har precis printat ut Matt Damons sida pa IMDB och jag ska kryssa av alla filmer han nagonsin gjort. Hoppas de har alla nere pa videuthyrningen.. Det ar ett litet fint projekt. Ah Matt Damon..

2 Comments:

At 4:21 fm, Anonymous Anonym said...

Hi Sandra o Mickan, det där med jetleg är 7 ggr värre när man kommer hem! Har vaknat vid 3-4 tiden varje natt, ligger o läser ca 1-2 tim för att kunna somna om en stund till. Men är uppe o skuttat igen vid 7-8 tiden, vad ger man....? I morgonbitti (lördag) kommer Pappa hem fr Kina och da far väl han kämpa för att komma i fatt tiden. Han har ju bara helgen pa sig, sen arbete igen! Kram till er, Mams/E-B

 
At 4:24 fm, Anonymous Anonym said...

PS. Glömde berätta att jag mejlat lite kort till Sandra/Mams

 

Skicka en kommentar

<< Home